Hybride oorlogsvoering

Fysieke en psychologische wapens om ons tot slaaf te maken, tegen onze vrijheid en liefde.

Transcript

Alle fatsoenlijke mensen in de wereld worden aangevallen in een hybride oorlog. Het omvat fysieke of kinetische elementen zoals de oorlog in Oekraïne en de covide injecties die mensen verminken, doden en steriliseren. Het omvat ook psychologische elementen. Het coronavirus, bijvoorbeeld, heeft gediend als prikkel om angst te zaaien en ons allemaal te manipuleren via mandaten die in feite dienen om onze samenleving en onze culturen te vernietigen, om zo de weg vrij te maken voor de "Great Reset" en "New World Order" van de globalisten. Ze willen de vrije wil elimineren, spiritualiteit beëindigen, en ons coraliseren in een slavensysteem waar we gedrogeerd en aangesloten zijn op hun AI-god.

We moeten ons hier met al onze creativiteit en inzet tegen verzetten, zodat we een vrije wereld creëren, gebaseerd op spirituele verlichting en liefde; geen slavernij van kunstmatige intelligentie.

De Canadese Glen Jung van BLNs hield onderstaand interview met Maajid Nawaz, een expert op het gebied van deze geopolitieke kwesties. Ik hoop dat u het verhelderend en motiverend vindt.

We zitten in een hybride oorlog - Maajid Nawaz

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands