Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr Feintuch: Breng de FDA voor het gerecht

Bescherm kinderen tegen deze gekken. Stop hun misdaden, slachting en een honderdjarige plaag.

Dr Feintuch ziet de synergetisch gevaar van het SARS COV2 virus en de genetische injecties. Hij noemt de daders ten zuiden van de grens... we zijn voor de daders ten noorden van de grens.... Dr Feintuch is zeer geïnformeerd en gepassioneerd. Het verbaast me dat we dit geweldige interview op The New American tot vandaag gemist hebben.

In dit interview met The New American, Dr. Eric Feintuch van de Alliantie voor onvervreemdbare rechten beschreven hoe de federale gezondheidsautoriteiten betrokken zijn bij corruptie en leugens als het gaat om de beoordeling van de veiligheid en doeltreffendheid van experimentele Covid gentherapieën (aka "vaccins"). 

Ondersteunend materiaal:

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands