Dr. Mark Trozzi

Dr Feintuch: Breng de FDA voor het gerecht

Bescherm kinderen tegen deze gekken. Stop hun misdaden, slachting en een honderdjarige plaag.

Dr Feintuch ziet de synergetisch gevaar van het SARS COV2 virus en de genetische injecties. Hij noemt de daders ten zuiden van de grens... we zijn voor de daders ten noorden van de grens.... Dr Feintuch is zeer geïnformeerd en gepassioneerd. Het verbaast me dat we dit geweldige interview op The New American tot vandaag gemist hebben.

In dit interview met The New American, Dr. Eric Feintuch van de Alliantie voor onvervreemdbare rechten beschreven hoe de federale gezondheidsautoriteiten betrokken zijn bij corruptie en leugens als het gaat om de beoordeling van de veiligheid en doeltreffendheid van experimentele Covid gentherapieën (aka "vaccins"). 

Ondersteunend materiaal:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands