Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Artsen Verkerk en Trozzi: Waarom oversterfte gebruiken?

Hoewel tragisch indrukwekkend, zijn de rapportagesystemen voor ongewenste voorvallen allemaal in verschillende mate onderschat. Canada is een extreem geval; vandaar het belang van het gebruik van gegevens over overmatige sterfte om het voor de hand liggende aan het licht te brengen.

De meeste meldingssystemen voor ongewenste voorvallen in de wereld onthullen dramatische hoeveelheden sterfte en ziekte na de zogenaamde "vaccins" van covid-19. Er is altijd al een grote onderrapportage geweest van bijwerkingen van vaccins, maar de dwang van artsen om bijwerkingen en sterfgevallen door deze specifieke injecties niet te melden, versterkt dit enorm. Dr. Verkerk en ik leggen het belang uit van het gebruik van oversterfte om dit effect te ondervangen; en verklaren de voor de hand liggende begraven waarheid. Hier is het 10 minuten durende deel 4 van de Heart to Heart podcast: Dr Rob Verkerk PhD in gesprek met Dr Mark Trozzi MD.

Waarom is de onderrapportage in Canada zo extreem?

De rapporten van Dr. Patrick Phillips over ongewenste voorvallen werden geblokkeerd en hij werd vervolgd omdat hij probeerde ze te melden:

Meer details van de Canadese cover UP

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands