Dr. Mark Trozzi

De waarschuwingen van Iron Will in Wenen

Canadese Iron Will Dove's intense analyse van de voortschrijdende aanval van de globalistische roofdieren op ons, in première voor een internationaal publiek in Wenen op 15 september 2022.

Dit is niet voor mensen met een zwak hart, noch voor hen die sterk vasthouden aan een roze bril. Maar als u het ermee eens bent dat ontkenning geen deel uitmaakt van de genezing, dan zult u dit zeker willen bekijken en de synthese van Iron Will in overweging willen nemen.

Agenda en Fallout - De volgende 50 jaar | Iron Will

De Better Way Media Conferentie in Wenen

Op 15 september was de eerste dag van de Better Way Media Conference in Wenen, medegeorganiseerd door We tonen onze gezichten (Wir zeigen unsere Gesichter)en de Wereldraad voor Gezondheid. Nieuwe echte "alternatieve" mediapersoonlijkheden uit de hele wereld kwamen samen met activisten en wetenschappers, waaronder ikzelf. Deze wereldwijde denktank van covide waarheid vertellende leiders omvatte Canada's Glen Jung van Helder Licht Nieuws en Iron Will Dove van Sterk en vrij Canada. Vandaag willen wij de presentatie van Iron Will delen, die zijn zeer goed gemaakte analyse is van de globalistische agenda, waarvan covid-19 een belangrijk element is.

Iron Will heeft de covide agenda en de acties en plannen van de globalisten intensief bestudeerd sinds de lancering van covid tegen ons. Hij heeft vele wetenschappers, artsen, politici, advocaten, economen, activisten, psychologen en andere belangrijke deskundigen geïnterviewd. We hebben de afgelopen twee jaar veel geweldige Iron Will interviews gedeeld.  

Hier uit Wenen is Iron Will's analyse en synopsis van de afgelopen twee jaar en zijn voorspellingen van de komende gevaren.

Waarschuwing: de acties en bedoelingen van de wereldwijde roofdieren zijn zeer duister; daarom is de presentatie van Iron Will niet geschikt voor kinderen. Ondertussen moet de harde realiteit van de acties en plannen van de globalisten ons niet verlammen met angst, maar ons motiveren tot intelligente en gecoördineerde acties om hun agenda te doen ontsporen en onze overleving te verzekeren. Dit is geen kijksport.

In de komende dagen en weken zullen we meer materiaal delen van de mediaconferentie van 15 tot en met 18 september, de conferentie over medische wetenschap, de vrijheidsbijeenkomst en de persconferentie in Wenen. Dit zal ook de zich ontwikkelende strategieën en tactieken omvatten om de gevaren waarmee we geconfronteerd worden af te wenden.  

Inbegrepen is een panel dat ik zaterdag 17 september organiseerde. In dat panel spraken Dr. Geert VandenBossche, Dr. Rob Verkerk, Dr. Robyn Cosford en Dr. Josh Guetzkow met mij over de toestand van de farmacologische industrie en wat haar rol wel en niet zou moeten zijn in de toekomst die wij samen nastreven.

Onze Oostenrijkse bondgenoten hebben hulp nodig:

De Better Way conferentie en de gebeurtenissen in Wenen hebben veel vooruitgang gebracht in de wereldwijde inspanningen voor waarheid en vrijheid; dit omvat kennis en materiaal dat we de komende weken zullen delen, evenals strategische vooruitgang in het coördineren van de MD's, wetenschappers, nieuwe media, ethische advocaten, activistische leiders en anderen, in ons doel om de covide misdaden te stoppen en verdere misstanden te voorkomen die de WHO en hun handlangers voor ons allen hebben gepland. Het hele programma in Wenen werd gefinancierd en georganiseerd door de Oostenrijkse organisatie voor waarheid en vrijheid onder de naam We laten onze gezichten zien (Wir zeigen unsere Gesichter). Dit omvatte reis en verblijf voor vele covid-deskundigen en -leiders uit de hele wereld, waaronder ikzelf. Deze steun was nodig vanwege het institutionele, gouvernementele en financiële misbruik dat wij ontvangen voor het vertellen van de waarheid en het tegengaan van de criminele covidale agenda; velen van ons hebben geen inkomen en zouden zonder deze steun niet in staat zijn geweest de conferentie bij te wonen.

Twee weken voordat de gebeurtenissen in Wenen begonnen, maakte de Oostenrijkse regering bekend dat zij voor de komende maanden een stijging van de verwarmings- en brandstofkosten in Oostenrijk met 500% verwacht. Dat betekent een enorme klap voor de Oostenrijkse economie. Helaas heeft dit ertoe geleid dat veel sponsors van de Better Way-evenementen hun toegezegde steun hebben ingetrokken of sterk hebben verminderd. Dit heeft de Oostenrijkse groep in een moeilijke financiële situatie gebracht. Ik verzeker u dat wij allen zullen profiteren van hetgeen wij vorige week in Wenen hebben bereikt en in gang hebben gezet. Als u in staat bent onze medevrijheidsstrijders in Oostenrijk te helpen, is hier de link naar hun donatiepagina: https://wirzeigenunsergesicht.org/unterstuetzung/

  • Om het werk dat ze doen te verkennen bezoek dan hun site. In de rechterbovenhoek van hun homepage staat een pictogram voor het vertalen van talen.
  • Ook voor meer materiaal van Iron Will Dove en om Strong and Free Canada te steunen kunt u terecht op hun site: https://strongandfreecanada.org/
Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands