Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

The Trozzi Report Ep 3 | Dr Jackie Stone Scientific Jewels

Het grote succes van Zimbabwe bij de behandeling van covid; Ivermectine dat levens redt; mislukkingen en schade van remdesivir; en de kracht van zilver uitgelegd.

Beschrijving

Dr. Jackie Stone MD is biochemicus en ervaren huisarts met een uitgebreide opleiding en ervaring in de behandeling van infectieziekten, waaronder covid-19. In Zimbabwe heeft zij consequent en met veel succes alle covid 19-varianten behandeld met minimale middelen.

Veel covidepatiënten in "rijke" landen sterven. Eenvoudige ambulante behandelingen, waaronder ivermectine, worden hun geweigerd. Nadat ze zonder behandeling achteruitgaan, worden ze geïntubeerd en vergiftigd met Remdesivir. Ondertussen heeft Dr. Stone in Zimbabwe consequent bijna 100% succes met eenvoudige ambulante behandeling. Dr. Stone's patiënten gedijen en overleven. In de context van haar behandelingsstrategieën is covid een milde ziekte die gemakkelijk thuis kan worden behandeld.

Haar behandelingen omvatten ionisch en niet-oparticulair zilver. In de volgende presentatie legt Dr. Stone ook de biochemische grondslagen uit van de kracht van deze oude veilige stof tegen besmettelijke ziekten, waaronder covid-19, en tegen spikeiwitvergiftiging door de genetische "vaccin"-injecties.

Ik heb de gelegenheid gehad uitstekende presentaties van Dr. Stone bij te wonen in internationale medische wetenschappelijke comités, waaronder het Comité voor gezondheid en geesteswetenschappen van de Wereldgezondheidsraad, waar zij en ik samen werkzaam zijn. Ik ben Dr. Stone zeer dankbaar. Ik wilde dat iedereen toegang had tot deze kennis. Op mijn verzoek heeft zij extra tijd genomen om deze presentatie met mij privé op zoom te houden, zodat ook u toegang heeft tot haar belangrijke inzichten.

Vind alstublieft tijd om Dr. Stone's kennis te verwerven en te delen. Deel dit alstublieft met artsen en anderen over de hele wereld, zodat iedereen een veilige effectieve behandeling kan krijgen voor alle varianten van covid.

Gevaarlijke genetische experimenten en dure giftige gepatenteerde medicijnen zoals Remdesivir zijn een plaag. Hier is de eenvoudige effectieve behandeling voor covid.

Laten we een einde maken aan de angst, het lijden, de dood en het misbruik. Deze veilige effectieve betaalbare behandelingen zijn ook de sleutel tot het beëindigen van de wereldwijde "gezondheids"dictatuur, en het terugbrengen van de mensenrechten in onze wereld.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands