Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dokters Shoemaker en Trozzi: Zero Compromise

Hier is een gepassioneerd en accuraat gesprek tussen Dr. Shoemaker en mij.

Dr. Shoemaker en ik zijn beiden deskundig, ethisch en gemotiveerd. Wij zetten ons ten koste van alles volledig in om onze plichten te vervullen: de wetenschap bestuderen, de waarheid vertellen, lijden verlichten en onschuldigen beschermen. Ik hoop dat u kennis, passie en zelfs wat gelach vindt in dit volledig openhartige gesprek tussen ons, aan het eind van Dr. Shoemaker's tiendaagse wake in Toronto. 33 minuten.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands