Dr. Mark Trozzi

Dringende actie: Verlaat de Wereldgezondheidsorganisatie

Vrienden, neem even de tijd voor deze massale actie om onszelf en onze wereld te helpen bevrijden

#ExitTheWho #StopTheWHO #BoycotTheWHO

Inleiding tot ACTIE

Het doelwit

Zoals u weet uit eerder materiaal is de De WGO is het kanaal waardoor de criminele coviditeit alles belast, manipuleert en afdwingt, van opsluiting tot maskers en gedwongen dodelijke injecties op ons allemaal. WHO directeur Tedros is een snoodaard met een corrupte en gewelddadige staat van dienst, die zichzelf in de positie van dictator van de WHO heeft gemanoeuvreerd. Onder zijn misbruikende bewind is de WHO voortdurend bezig meer macht te vergaren, terwijl zij al te veel heeft en een volledig destructieve kracht in de wereld is geworden die voor het welzijn van ons allen moet worden beëindigd.

Misschien weet u ook dat de WHO twee wegen heeft bewandeld om een drastisch verhoogde wereldmacht over ons te krijgen: De Verdrag inzake paraatheid voor pandemieënen de Wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling. Als zij op beide manieren slagen, hebben zij de papieren in handen om de nationale en persoonlijke soevereiniteit over de hele wereld terzijde te schuiven. Ze hebben politici uit vele landen klaar staan om ons te verraden en onze grondwetten en burgerrechten te overheersen. De afgelopen twee jaar waren al slecht, maar ze staan op het punt om het nog veel erger te maken. We moeten hen stoppen, op welke manier dan ook.

De WHO heeft een geschiedenis van stilletjes een vernislaag van publieke inbreng in hun propaganda te construeren, zodat zij kunnen beweren dat wij allen instemmen met de misbruiken die zij uitdelen. Op deze manier heeft de WHO, onder leiding van dictator Tedros, op vrijdag 2 september stilletjes een kleine opening voor publieke inbreng geplaatst op een achterpagina van hun website, dichtbij de onderkant van deze pagina: https://inb.who.int/home/public-hearings

"Tweede ronde van openbare hoorzittingen

Voor de tweede ronde van openbare hoorzittingen (29-30 september), met als leidraad de vraag "Wat moet volgens u, op basis van uw ervaring met de COVID-19-pandemie, op internationaal niveau worden gedaan om beter beschermd te zijn tegen toekomstige pandemieën?", zal de belanghebbenden worden gevraagd een videoverslag in te dienen (van maximaal 90 seconden, vergezeld van een transcriptie). De verklaringen kunnen worden ingediend in elk van de zes officiële talen van de WHO (Arabisch, Chinees, Engels, Frans, Russisch, Spaans).

De indieningstermijn gaat in op vrijdag 9 september en sluit op dinsdag 13 september 2022.

Twee compilaties van videostatements, elk van drie uur, zullen via de WHO-website worden uitgezonden. De ene zal worden uitgezonden op 29 september en de andere op 30 september.

De compilaties zullen door het WHO-secretariaat worden opgesteld, rekening houdend met de noodzaak van correctheid, gepastheid en decorum tijdens de openbare hoorzittingen, alsmede van genderevenwicht en billijke geografische vertegenwoordiging. Videoverklaringen die niet in de compilaties zijn opgenomen, zullen toegankelijk zijn via de website van de WHO, mits zij ook voldoen aan de eisen van correctheid, gepastheid en fatsoen. Deze videoverklaringen zullen zo spoedig mogelijk na de sluiting van de openbare hoorzittingen beschikbaar worden gesteld; het tijdstip zal afhangen van het aantal ontvangen bijdragen.

Meer informatie over het indienen van een video zal vanaf deze pagina toegankelijk zijn wanneer het indienen wordt geopend."

Strakke deadlines, korte termijn

Merk op dat ze slechts 7 dagen van tevoren aankondigen, een leidende vraag, 90 seconden, geen info over hoe de video in te dienen tot de dag dat ze kort inzendingen openen voor slechts vier dagen, waarvan twee weekenddagen, en zij zullen kiezen welke ze zullen laten zien in hun compilaties. Ik ben er zeker van dat hun video mensen zal tonen die de WHO steunen om meer macht over ons te krijgen, en meer geld van ons.

Dus hier is het plan (met een extra waarschuwing in de volgende paragraaf over directe indiening bij de WHO). Laten we alstublieft allemaal een video van 90 seconden of minder maken met uw echte gedachten over de WHO. Op vrijdag (morgen) hier gaan en scroll naar beneden voor de aanwijzingen voor het uploaden van uw video of link, evenals uw schriftelijke transcriptie van wat u zegt.

Laatste moment voorzichtigheid wat betreft het uploaden naar de WHO: Laatste moment voorzichtigheid wat betreft het uploaden naar de WHO:

Hier is het bijgewerkte plan en de aanbeveling van de Wereldgezondheidsraad, waarin rekening is gehouden met de wijzigingen die de WHO op het laatste moment heeft aangebracht, waaronder vereisten voor digitale ID's en andere relevante taal, waardoor we voorzichtiger zijn geworden met het uploaden van de video bij de WHO. We zijn echter bezig met het creëren van een veilige bibliotheek voor uw video's bij de WCH. Hier vindt u de bijgewerkte mededeling en links om uw video gemakkelijk te uploaden naar de Wereldgezondheidsraad en de WHO, mocht u daar na het lezen van de update toch voor kiezen: https://worldcouncilforhealth.org/news/statements/stopthewho-update/

Het zeer belangrijke back-up plan:

De Wereldgezondheidsraad biedt een forum waar deze video's kunnen worden geüpload zonder dat de WHO daarbij betrokken is of ze filtert; er is ook een link naar de uploads van de WHO (zie de waarschuwing voor de site van de WHO). De opties van de Wereldgezondheidsraad en de WHO zijn beide hier te vinden: https://app.videopeel.com/c/ccalchpm

Ondertussen stel ik voor uw video en/of een langere video met uw oprechte gedachten over de WHO en wat er zou moeten gebeuren, te uploaden via een of al uw sociale media of videokanalen met de hashtags: #ExitTheWHo #StopTheWHO en #BoycottTheWHO. We zijn niet beperkt tot video's in dit gedecentraliseerde plan; artikelen, kunst, muziek, cartoons, en elke methode die u kiest om uw gedachten en gevoelens te delen.

Tedros en zijn volgelingen kunnen een compilatie presenteren die de uitbreiding van zijn dictatuur ondersteunt; maar wij zullen een echt publiek verslag maken via de WCH en via alle sociale media platforms. In dit gedecentraliseerde forum, kunt u deelnemen aan het uiten van de ware wil van het volk, ver en breed voor ons allemaal om te zien, horen en delen. Dit is de toekomst, gedecentraliseerde echte democratie.

Hier is mijn korte video

Dr Christof Plothe

Bedankt, James Roguski.

Grote dank aan James Roguski die zo ijverig de WHO in de gaten houdt en ons, zoals hij al eerder heeft gedaan, op de hoogte heeft gebracht van de situatie. Abonneer u alstublieft op en steun zijn onderverpakking.

James Roguski: De pot op met de WHO

Bel de SCREW THE WHO VOICEMAIL HOTLINE en deel je mening over de WHO met ons: 310-256-3749

Hier zijn de inzichten van WCH oprichtster Dr Tess Lawrie en haar oproep tot deze actie: https://drtesslawrie.substack.com/p/the-who-is-asking-for-our-input-lets

Vrienden, ik blijf met mijn kleine team zeer toegewijd werken aan een missie om met behoud van onze gezondheid een koers uit te zetten door deze vreemde donkere tijden, en om rechtvaardigheid en mensenrechten te herstellen in ons land en in de wereld. Ik verzeker u dat we leven en werken met een karig budget, maar we hebben nog steeds uw financiële hulp nodig. Ik ben dankbaar als en wanneer u kunt helpen met donaties of fondsenwerving voor ons werk. Dank u, Mark Trozzi MD

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands