Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

De Massamoordenaars in de Dinosaurus Media

Ik ben niet hyoperbolisch. Mensen naar de slachtbank leiden is moord.

Gelooft er nog iemand de CBC en de rest van Trudeau's schoothondjes in de Canadese media? Zo ja, dan moeten ze dit geweldige 20 minuten durende interview zien van Helder Light Nieuws met de ervaren Canadese journalist Rodney Palmer. "Er is zeker een agenda. Dit is geen echte journalistiek."

Langdurig Canadees journalist Rodney Palmer: Er is zeker een covid agenda.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands