"Bijgewerkte" mRNA injecties goedgekeurd na testen op 8 muizen

Verklaring van 6 september 2022 van de Wereldraad voor Gezondheid

De FDA heeft de noodtoestemmingen voor het gebruik van de injecties Moderna en Pfizer-BioNTech Covid-19 gewijzigd. De EUA's omvatten nu het gebruik van nieuwe "bivalente vaccins" die mRNA bevatten van de oorspronkelijke stam van SARS-CoV-2, alsook een gedeelde mRNA-component van de BA.4- en BA.5-lijn van de Omicron-variant.

Het Britse Bureau voor de controle op geneesmiddelen en gezondheidsproducten heeft eveneens het gebruik goedgekeurd van zowel Modern als de aanvullende booster van Pfizer/BioNTech, nadat was vastgesteld dat zij "voldeden aan de normen van de Britse regelgevende instantie inzake veiligheid, kwaliteit en doeltreffendheid".

De goedkeuring van beide "bivalente vaccins" was gebaseerd op de "al het beschikbare bewijsmateriaal, met inbegrip van uitgebreide gegevens over de veiligheid en doeltreffendheid voor elk van de monovalente mRNA Covid-19-vaccins, gegevens over de veiligheid en immunogeniciteit verkregen uit een klinische studie van een bivalent COVID-19-vaccin dat mRNA bevatte van omicron-variant BA.1-lijn die vergelijkbaar is met elk van de vaccins waarvoor vergunning wordt verleend, en niet-klinische gegevens verkregen met behulp van een bivalent COVID-19-vaccin dat mRNA bevatte van de oorspronkelijke stam en mRNA dat de BA.4- en BA.5-lijn van de omicron-variant gemeen hebben."

Deze regelgevende instanties hebben verzuimd het publiek te informeren over het feit dat vóór de goedkeuring van de nieuwe "bijgewerkte boosters" geen studies bij mensen zijn uitgevoerd en dat de klinische studie waarnaar wordt verwezen slechts acht muizen omvatte. Dit is zowel ongekend als roekeloos.

WCH roept op tot een onmiddellijke stopzetting aan het wereldwijde en onnodige Covid-19 vaccinatieprogramma. De nieuwe "bivalente vaccins" zijn niet voldoende getest en zijn gebaseerd op een reeds gebrekkige en bewezen gevaarlijke injectie. Deze week zullen de nieuwe "bivalente vaccins" voor het eerst bij mensen worden gebruikt wanneer zij aan het publiek worden aangeboden.

Links:

VOLLEDIGE VERKLARING: https://worldcouncilforhealth.org/news/statements/bivalent-vaccines-approved/

Toegang tot eerlijke beste gezondheidsinformatie voor u en uw gezin van de Wereldraad voor Gezondheid. Er is een betere manier!

De Wereldgezondheidsraad is een organisatie zonder winstoogmerk die zich uitsluitend inzet voor het echte welzijn van de mensheid. Wij waarderen donaties. Bedankt voor het helpen bouwen aan een betere toekomst voor ons allemaal.

U bent van harte uitgenodigd voor de zeer informatieve wekelijkse Algemene Vergadering van de WCH elke maandag om 2 PM EDT (Toronto tijd) hier.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands