Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr Shoemaker epische toespraak op laatste dag van wake

Dr. Shoemaker sloot zijn 10-daagse wake in Toronto af met deze epische toespraak van 5 minuten op de trappen van het oude stadhuis van Toronto. Hij vertelt de waarheid over het gif en de behandeling, bidt dan en vraagt Premier Ford om vanaf deze week veilig en betaalbaar effectief ivermectine beschikbaar te maken voor Ontarians.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands