Dr. Mark Trozzi

Germ & Terrain Reality. Is SARS CoV2 echt?

Bestaan virussen? Is SARS COV2 echt? Wat veroorzaakt "besmettelijke" ziekten: ziektekiemen of terrein? Dit zijn belangrijke vragen, die moeten worden opgelost.

De vijanden van de mensheid, de roofdieren van de wereld, de daders van de coviditeit; zouden ons graag verdeeld en verward zien.

De afgelopen maand heb ik een groot deel van mijn tijd besteed aan het opschorten van wat ik dacht te weten, en aan een nieuwe, onbevooroordeelde, gedetailleerde studie van deze zaken. Ik heb overlegd met andere artsen en wetenschappers. We hebben in teams vergaderd. Ik heb lezingen, debatten en werkgroepen bijgewoond.  

Eindelijk heb ik zelfverzekerde gedachten over deze onderwerpen, die ik met u wil delen. Hier zijn mijn beknopte conclusies.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands