Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Germ & Terrain Reality. Is SARS CoV2 echt?

Bestaan virussen? Is SARS COV2 echt? Wat veroorzaakt "besmettelijke" ziekten: ziektekiemen of terrein? Dit zijn belangrijke vragen, die moeten worden opgelost.

De vijanden van de mensheid, de roofdieren van de wereld, de daders van de coviditeit; zouden ons graag verdeeld en verward zien.

De afgelopen maand heb ik een groot deel van mijn tijd besteed aan het opschorten van wat ik dacht te weten, en aan een nieuwe, onbevooroordeelde, gedetailleerde studie van deze zaken. Ik heb overlegd met andere artsen en wetenschappers. We hebben in teams vergaderd. Ik heb lezingen, debatten en werkgroepen bijgewoond.  

Eindelijk heb ik zelfverzekerde gedachten over deze onderwerpen, die ik met u wil delen. Hier zijn mijn beknopte conclusies.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands