Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

A Warrior Calls: Een geweldig interview met Christopher James.

Ik heb echt genoten van dit zeer recente interview in snel tempo met Christopher James van A Warrior Calls. Ik hoop dat je het zowel informatief als vermakelijk vindt.

Mijn team en ik blijven 100% geëngageerd om u op de hoogte te houden en om te helpen de misdaden en schendingen van het covidetijdperk tegen ons allen te stoppen. Dank u voor het bestuderen, het ondernemen van actie, het informeren van anderen, en gezond te blijven. Dit is een financieel uitdagende missie en ik stel uw donaties zeer op prijs wanneer dat mogelijk is. Zegeningen, Mark Trozzi 

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands