Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

De waarheid over Ivermectine

Het kan genezen, levens redden, de immuniteit ondersteunen, de werking van de dodelijke "vaccins" blokkeren en zelfs helpen de toxische effecten ervan te behandelen; maar de roofdieren van de wereld hebben een ander plan.

De oorlog tegen ivermectine is een oorlog tegen u en mij. Die oorlog tegen ons wordt gevoerd door de zielige miljardairs van big pharma, Bill Gates, Fauci, Tedros, de WHO, Schwabb, Trudeau, vele politici, ministers van Volksgezondheid, medische regelgevers, media-managers, mediapersoonlijkheden, en iedereen die betrokken is bij de onderdrukking van ivermectine en de promotie van de verkeerd voorgestelde dodelijke covid-injecties.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands