Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Jana Christopherson

De criminele covida-onderneming met haar uiterst effectieve en sinistere propagandacampagne heeft vele levens gekost. De goedbedoelende Jana Christopherson geloofde heilig dat de injecties vaccins waren en dat zij de wereld zouden redden als wij ons maar allemaal zouden laten injecteren.

3 december 2021

1 augustus 2022

Link: https://www.aaronsmortuary.com/obituaries/jana-christopherson-1

Onze condoleances en gebeden gaan uit naar Jana's familie en vrienden.

Hier is een bericht van haar familie:

"Met een zwaar hart kondigen wij het overlijden aan van onze geliefde zus, moeder, dochter, tante en vriendin Jana Christopherson.

 

We zijn allemaal kapot van dit onverwachte verlies en waren niet voorbereid op de hoge kosten van een begrafenisdienst. We willen Jana de herdenking geven die ze verdient om haar nagedachtenis te eren en ons laatste afscheid te nemen."

Om Jana's begrafenis te helpen financieren: https://gofund.me/b4e915c7

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands