The Trozzi Report Aflevering 2 met Dr Francis Christian

Chirurg, historicus, dichter, humanitair, en verdediger van Canada's kinderen.

Dr Francis Christian is chirurg, historicus, dichter en humanitair. Zijn cv is indrukwekkend; het inspireert ons om ons te concentreren wanneer hij spreekt. Zijn lange lijst van onderscheidingen en geloofsbrieven, is bekroond met de Covid Era prijs voor ethische en wetenschappelijke integriteit. Die onderscheiding komt in de vorm van vervolging door het WEF, de WHO, en zielige-"grote"-Farma vlees marionetten die momenteel Canadese universiteiten, ministeries van Volksgezondheid, en colleges van artsen en chirurgen teisteren.

Dr Christian is meedogenloos in het bevorderen van de waarheid en het beschermen van kinderen, door ervoor te zorgen dat ouders waarheidsgetrouw worden voorgelicht over covid en de injecties. Hij verzet zich tegen de fraude en corruptie, ongeacht de prijs die hij daarvoor moet betalen. Sluit u zich bij mij aan, terwijl hij zijn unieke en meest actuele perspectief van de afgelopen twee en een half jaar deelt. Dit interview bevat een belangrijke boodschap voor artsen.

Verwant materiaal

  1. Waar is het allemaal mee begonnen? Op 17 juni 2021 sprak Dr Christian op een persconferentie voor bezorgde ouders die pleitten voor wettelijke geïnformeerde toestemming en de veiligheid van kinderen met betrekking tot de covid-injecties. Vier dagen later, op 21 juni 2021, werd Dr Christian opgeroepen voor een dystopische bijeenkomst waar hij werd ontslagen door Susan Shaw, de Chief Medical Officer van Saskatchewan Health Authority; Preston Smith, de decaan van het College of Medicine, Univeristy of Saskatchewan; en Brian Ulmer, Interim Head, Dept of Surgery. De bijeenkomst is buitengewoon griezelig.
  2. Mooie 4 minuten durende aanmoediging voor Freedom Trucker Convoy. 28 januari, 2022. Grootste protest in de Canadese geschiedenis. Opstaan tegen de Covid tirannen en criminelen. Hier is de verzamel kreet.
  3. Dr Francis Christian's rechtszaak tegen de Saskatchewan Health Authority en de Universiteit van Sasketchewan's College of Medicine, et al.
  4. Dr Christian's huidige geschriften zijn te vinden op zijn submap
  5. Kinderen moeten nu bevrijd worden en nooit Covid-injecties krijgendoor Dr. Paul Alexander PhD en Dr. Mark Trozzi MD 7 oktober 2021
  6. Dr Francis Christian's 21 oktober 2021 toespraak bij de George Jonas Freedom Awards is hier te vinden. Hij put uit zijn kennis van de Sovjet-geschiedenis en vertelt over de historische context van de misdaden tegen de menselijkheid van de Sovjet-Unie.
Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands