Dr Francis Christian en de ontmoeting in dystopia

Eerlijke chirurg en professor ontslagen wegens pleiten voor geïnformeerde toestemming

Op 17 juni 2021 vervulde Dr. Christian zijn ethische en morele plicht door te pleiten voor het voorzorgsbeginsel van geïnformeerde toestemming. Hij sprak op een bezorgde ouders persconferentie en vestigde de aandacht op de risico's van Covid-vaccins voor kinderen en het gebrek aan geïnformeerde toestemming.

Op 23 juni 2021 werd Dr. Christian opgeroepen voor een vergadering waar hij werd geschorst van alle onderwijstaken, en zijn positie bij de U van Saskatchewan werd beëindigd met ingang van september 2021. Op dezelfde dag werd Dr. Christian ook uit zijn positie als chirurg bij de Saskatchewan Health Authority (SHA) gezet. Hier is een opname van de dystopische vergadering. Het is echt griezelig.

Aanverwant materiaal:

  1. Dr Francis Christian mooi 4 minuten Rallying Cheer voor Freedom Trucker Convoy. 28 januari, 2022. Grootste protest in de Canadese geschiedenis. Opstaan tegen de Covid tirannen en criminelen. Hier is de verzamel kreet.
  2. Dr. Francis Christian's rechtszaak tegen de Saskatchewan Health Authority en de Universiteit van Sasketchewan's College of Medicine, etc.
  3. Dr Christian's huidige geschriften zijn te vinden op zijn submap.
  4. Kinderen moeten nu bevrijd worden en nooit Covid-injecties krijgendoor Dr. Paul Alexander PhD en Dr. Mark Trozzi MD 7 oktober 2021
  5. Dr Francis Christian's 21 oktober 2021 toespraak bij de George Jonas Freedom Awards is hier te vinden. Hij put uit zijn kennis van de Sovjet-geschiedenis en vertelt over de historische context van de misdaden tegen de menselijkheid
Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: . U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands