Dr Plothe | Covid "Vaccins" Vernietigen menselijke vruchtbaarheid

Uitzonderlijke feitelijke presentatie door Dr Plothe over het IJzeren Willen rapport

De covid-injecties zijn in het beste geval roekeloos geweest, in het slechtste geval gewelddadig. Onder de 1.500 ziektebeelden die op de injecties volgen, zijn de menstruatiestoornissen bij vrouwen en de onvruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen alarmerend. Mensen worden gesteriliseerd.

Enkele hoogtepunten:

 • Zwangerschappen duren 9 maanden, maar deze "vaccins" zijn in slechts 108 dagen goedgekeurd. Hoe kan men dan beweren dat ze veilig zijn tijdens de zwangerschap? Normaal duurt de goedkeuring van vaccins tien jaar.  
 • Zwangere vrouwen werden uitgesloten van klinische proeven, maar toch werden de injecties veilig verklaard voor zwangere vrouwen. Gebaseerd dus op niets!
 • 270 vrouwen raakten zwanger tijdens de proef van Pfizer; van hen werden er 238 niet gerapporteerd, en slechts één normale geboorte werd gerapporteerd.
 • Polyethyleenglycol, dat een bestanddeel is van het gepegyleerde nanodeeltje dat wordt gebruikt om het genetisch materiaal in de menselijke cellen te brengen, was al bekend als foetaal toxine voordat covid op de markt kwam.
 • Moderna en Pfizer-biotech studies op 44 ratten gedurende slechts 42 dagen toonden een verdubbeling aan van het preimplantatieverlies van de zwangerschap, en 295% een verhoogd percentage aangeboren afwijkingen. Er was geen evaluatie van de effecten op de volgende generatie, en de onderzoekers waren bezaaid met belangenconflicten die zij probeerden te verbergen.  
 • Vruchtbaarheid vereist studies op lange termijn. Deze zijn niet uitgevoerd.
 • In sept. 2021 werden tienduizenden menstruatieproblemen bij vrouwen gemeld na de prikken, met hevige bloedingen die 8000 keer zo hevig waren als normaal!
 • Uit Japans onderzoek naar de biodistributie bleek een uitgebreide distributie met een diepe concentratie in de eierstokken van vrouwen.
 • Mogelijke mechanismen van vruchtbaarheidsschade zijn onder meer toxiciteit van gepegyleerde nanodeeltjes, toxiciteit van spike-eiwitten, immuunreactie op SP, auto-immuunaanval op SP-producerende eierstokken, en immuunaanval op een essentieel voortplantingseiwit syncytin-1 dat structureel vergelijkbaar is met SP.
 • Het "vaccin" van Moderna gebruikt een hogere dosis van 100 mcg dan de dosis van 30 mcg van Pfizer. Pfizer is gestopt met de hogere dosis vanwege de nog hogere toxiciteit, maar Moderna gebruikt het nog steeds.
 • Het geïnjecteerde mRNA houdt bij de meeste slachtoffers 2 maanden stand, en stimuleert de productie van spie-eiwitten met SP die 15 maanden aanhouden. SP beschadigt de mannelijke testes met een dramatische vermindering van de spermatogenese
 • Een Israëlische studie toonde aan dat het aantal zaadcellen en de vruchtbaarheid van de man afnamen na slechts één injectie, waarna de studie werd stopgezet. Dus wat gebeurt er met herhaalde doses?
 • VS VAERS onthult massale meldingen van onvruchtbaarheidsproblemen, goed voor 95% van alle onvruchtbaarheidsmeldingen in de 30 jaar van melding voor alle vaccins samen.
 • Overal ter wereld, waar de "vaccins" worden uitgerold, dalen de geboortecijfers negen maanden later dramatisch. Dit is ongekend en omvat Ierland, Duitsland, Australië, het VK, Zwitserland, Zweden, Canada, Hongarije en andere landen.
 • De landen met de meeste injecties hebben de grootste daling van het geboortecijfer.
 • In vergelijking met griepvaccins hebben deze injecties een 1500% hoger geassocieerd miskraampercentage.
 • Sommige studies tonen aan dat polyethyleenglycol de volgende generatie onvruchtbaar maakt. Misschien zullen geïnjecteerde mensen steriele kinderen krijgen.
 • Wij hebben controles op lange termijn nodig, maar de farmaceutische bedrijven hebben de proefpersonen na de korte studieperiodes geïnjecteerd, zodat er geen controles op lange termijn zijn. Het dichtst in de buurt komen de landen waar de mensen zich het best hebben verzet tegen de gedwongen injecties.
 • Stop de vaccins. Stop met het onderdrukken van ivermectine en bevorder een veilige behandeling met coviden. Stop de vervolging van de dokters die wetenschappelijk en ethisch correct zijn geweest vanaf het begin. Deze artsen moeten worden vrijgesproken en weer de mensen gaan dienen die ons nu meer dan ooit nodig hebben.
 • Dr. Plothe onderzoekt de mogelijkheid dat deze genetische modificatie van mensen om giftige virale spike-eiwitten te produceren, wordt overgeërfd en de implicaties die dat kan hebben voor de kinderen.
 • Presentatie eindigt op 24 min en Will's vragen beginnen:  
 • Iron Will stelt zaken aan de orde als wanpraktijken, opzet, verkeerde voorstelling van zaken, fraude, in opspraak geraakte tijdschriften, vervolgde goede artsen, en het CDC dat sterfgevallen verborgen houdt door 50.000 sterfgevallen uit de VAERS-databank te verwijderen en ze opnieuw te classificeren.
 • Onbekenden zijn onder meer: zal dit genetische experiment leiden tot overerfbare gif SP-productie bij mensen? Zullen er toekomstige generaties zijn?
 • Dr. Plothe ziet in zijn praktijk dagelijks veel patiënten met coviene "vaccins" en hij vertelt over enkele van deze ervaringen.
 • Dr. Plothe herinnert ons eraan hoe wetenschap echt werkt, en roept op tot het beëindigen van de onderdrukking en het houden van open fora. "Laten we teruggaan naar de wetenschap; vandaag, niet morgen."

Commentaar van Dr Trozzi:

Met dank aan Iron Will en Dr Plothe. De realiteit is tragisch; maar dit interview en de inhoud is uitzonderlijk. Er zou geen twijfel mogen bestaan over het onmiddellijk stoppen van deze injecties, evenals het onderzoeken en vervolgen van de vele hoog profijtende daders en medeplichtigen aan ongekende misdaden tegen de menselijkheid. Stel je voor, zelfs op dit moment eisen de universiteiten van Western Ontario en Toronto dat studenten worden geïnjecteerd en onderworpen aan deze sterilisatie, of hun opleiding verliezen. Regeringsfunctionarissen die dit opleggen zijn in oorlog met onschuldige nietsvermoedende mannen, vrouwen en kinderen.

Verwant voorgesteld materiaal:

Ik ben zo dankbaar voor allen die gehoor hebben gegeven aan de oproep en het woord hebben verspreid; vele levens zijn gered en enkele gezonde kinderen zullen worden geboren. Ik ben ook erg verdrietig als ik zie hoe deze vermijdbare ramp zich ontvouwt, terwijl degenen onder ons die de oproep deden, tegen een die ons willen elimineren uit de geneeskunde.en onze mede-Canadezen weerloos achter te laten. We zullen niet toegeven. Geef je niet over, verenig je.

Website voor spreekbeurten van Christof Plothe DO: https://www.christofplothedo.com

Help ons alstublieft Sterk en Vrij Canada te steunen https://strongandfreecanada.org/

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands