Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Verslag van het protest aan de Universiteit van West Ontario

2 minuten nieuws van CHCH

Dr Ponesse heeft een ethische verklaring afgelegd ter ondersteuning van de studenten:

We kunnen de studenten nog steeds steunen. Roep de universiteitsbestuurders op om te stoppen met het schenden van de studenten, het Handvest van Rechten en Vrijheden, en de Neurenbergse Code. De namen en contactgegevens van de bestuurders zijn te vinden op hier.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands