Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. Shoemaker Stop the Shots Vigal Toronto Dag 2 Verslag

Een beknopte videoboodschap van Dr. Shoemaker opgenomen in Toronto op de tweede dag van zijn Wake om de injecties te stoppen en de kinderen te redden. Het is overduidelijk dat deze injecties zeer schadelijk zijn en geen enkel voordeel opleveren. Deel dit alstublieft dringend met iedereen die nog steeds een van deze covidinjecties voor zichzelf of hun kinderen overweegt.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands