Vax Controle Groep Eindrapport

"Zelfgekozen COVID-19 "Niet-gevaccineerd" Cohort rapporteert gunstige gezondheidsresultaten en ongerechtvaardigde discriminatie in wereldwijde enquête"

Auteurs: Robert Verkerk PhD, Christof Plothe DO, Naseeba Kathrada MbChB, Katarina Lindley DO

Wij willen onze dank betuigen aan ANH Internationaal, Wereldraad voor Gezondheid wetenschappers en 18.479 mensen die voet bij stuk hielden, zich verzetten tegen de gedwongen covid-injecties, en echte wetenschap steunden. Dit omvat enkele van de lezers hier, die zich aansloten bij de Vax Controlegroep toen we het in 2021 aankondigden. Deze gebundelde gezondheidservaringen in de echte wereld leverden een grote hoeveelheid gegevens op, voor deze eerste grote studie in haar soort.

Kortom, de realiteit en eerlijke wetenschap ondersteunen niet de drang om mensen te laten injecteren. "De bevindingen suggereren dat het niet meedoen aan 's werelds grootste medische experiment, door te vertrouwen op natuurlijke immuniteit, zelfzorg met supplementen, en/of ivermectine of hydroxychloroquine, bleek bij te dragen aan lage incidenties van ernstige ziekte, ziekenhuisopname, of overlijden."

De studie brengt ook de ongerechtvaardigde discriminatie en het misbruik van niet-GGMP's (niet genetisch gemodificeerde mensen) door regeringen, instellingen en werkgevers aan het licht; velen in de studie verloren hun baan en inkomen.

Na de censuur van een preprint versie in juniHet herziene document dat dit 18.500 leden tellende internationale cohort van covid-19 "ongevaccineerde" mensen evalueert, is nu gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research.

Zie: ANH International bron en toegang tot het volledige onderzoeksverslag is hier.

U kunt nog steeds lid worden van de Vax Controlegroep, versterk uw vrijheid om u niet te laten injecteren, en draag bij tot het wetenschappelijk bewijs dat de criminele covide-onderneming niet wil dat wij hebben; dat is "wat gebeurt er met de mensen die zich niet onderwerpen aan de gedwongen injectie, en hoe verhoudt zich dat tot de vele slachtoffers van de gedwongen injectie".  

In de loop van de tijd zien we de grote voordelen van het opbouwen van natuurlijke immuniteit, de effectiviteit van vroegtijdige behandeling, waaronder ivermectine, en de steeds triester wordende gevolgen van de verkeerd voorgestelde covid-injecties voor hun slachtoffers. Daarom voorspel ik dat de resultaten van de Vax Control Study steeds meer het einde van de covid-injecties zullen ondersteunen, en de bevrijding van gezond leven en de juiste behandeling van covid.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: . U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands