Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Tecumseh Ontario's aanstaande "Vrijwillige Isolatie Faciliteit"

Hier is Trudeau Liberaal parlementslid Irek Kuysmierczyk in de waan de "Vrijwillige Isolatie Voorziening" te vieren voor een boze menigte van goed geïnformeerde mannen en vrouwen, die het plan verwerpen.

Hier is de aankondiging van het Trudeau-regime van hun besluit om de Canadezen nog dieper in de schulden te steken om een gruwel te bouwen die de mensen niet willen:  https://www.canada.ca/en/public-health/news/2022/08/government-of-canada-to-announce-funding-for-a-safe-voluntary-isolation-site-in-windsor-essex.html

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands