Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Robuuste Q&A met Canadese Covid-Truth leiders

Drs Hoffe, Malthouse, Lindley, Shoemaker, en Trozzi; VCC's Ted Kuntz, Pharma Expert Alan Cassels, en Uninformed Consent Movie Director Todd Harris

Canadees deskundigenpanel beantwoordt vragen van deelnemers uit 226 staten en 66 landen.

Op 20 augustus 2022 waren Dr Kat Lindley en ik de gastheer van de wereldwijde vertoning van de film Uninformed Consent door de World Council for Health. Misschien heb je de film al gezien, maar ik denk niet dat je de stevige vraag en antwoord wilt missen van leiders in de Canadese frontlinie die zich verzetten tegen de misdaden van covids en de dodelijke gedwongen injecties.

Als je de Uninformed Consent film nog niet gezien hebt, hier is hij: https://drtrozzi.org/2022/08/06/uninformed-consent-documentary/

Hier is het nieuwe materiaal, de vraag en antwoord na de WCH vertoning:

Dr Charles Hoffe, Dr Stephen Malthouse, Dr Kat Lindley, Dr Chris Shoemaker, Dr Mark Trozzi , Vaccine Choice Canada voorzitter Ted Kuntz, Uninformed Consent directeur Todd Harris, en veteraan farmaceutisch beleidsonderzoeker Alan Cassels.

Links naar organisaties waarnaar in de discussie wordt verwezen:

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands