Dr David Wiseman laat ons te wijs om te doden

Een overzicht van FDA en CDC gebeurtenissen van juni en juli.

Dr. David Wiseman en zijn team hebben ons een groot plezier gedaan door alle vergaderingen van drie afzonderlijke adviescomités van de FDA en CDC bij te wonen en in detail te volgen. Hier brengt hij verslag uit van hun activiteiten in juni en juli, en van de relatie van de FDA en CDC tot deze comités.

We moeten weten hoe belachelijk deze organisaties zijn, en hoe gevaarlijk het opvolgen van hun advies zal zijn. Dr. Wiseman zet honderden uren van zijn teams onderzoek om in 40 minuten die ons te wijs zullen maken om te doden.

In deze snelle rondleiding door de recente waanzin toont Dr. Wiseman aan dat de FDA en CDC veel verder gaan dan slordig en roekeloos, naar het rijk van nalatigheid, frauduleus, en naar mijn mening misdadig, met schade en dood tot gevolg. Vormt u alstublieft uw eigen mening op basis van dit bewijs. Ik denk dat u geschokt zult zijn en ontdaan van elke naïviteit die vertrouwen in de FDA of CDC zou ondersteunen.

Ze weten dat de injecties gevaarlijk zijn. Ze weten dat de injecties niet werken. Ze weten dat ze het risico op infecties verhogen. Ze gebruiken frauduleuze berekeningen en verdoezelen realiteiten zoals een 27-voudige risico/voordeel verhouding, toevallen bij kinderen, myocarditis, verwarrende etiketten, en het ontbreken van houdbaarheidsdata.

In plaats daarvan hebben zij de term "immunobridging" uitgevonden, wat eenvoudigweg betekent dat er na de injecties antilichamen worden aangemaakt. Dat is hun nieuwe standaard om effectiviteit te claimen, en het heeft geen wetenschappelijke basis. Overweeg "antilichaam afhankelijke versterking

Hun norm voor "effectief" is een steeds verder afbrokkelende interpretatie van hun criteria die "kan effectief zijn" worden genoemd; serieus! De eigen gegevens van de FDA laten zien dat de toch al schokkende VAERS-gegevens over sterfgevallen en schade als gevolg van deze injecties, een onderschatting zijn met een factor 10 tot 36 maal.

"Overheidsbeleid is gebaseerd op interpretaties van extrapolaties van veronderstellingen" en "dergelijk beleid wordt aan het publiek gepresenteerd als onbetwistbaar dogma en wordt vervolgens gebruikt als basis voor mandaten, marginalisatie en discriminatie van degenen die als andersdenkenden worden bestempeld. "

Dr. Wiseman concludeert dat "volksgezondheidsfunctionarissen geen andere keuze hebben dan generieke hergebruikte geneesmiddelen eerlijk opnieuw te onderzoeken op een manier die niet alleen de artsen en wetenschappers die voor het gebruik ervan hebben gepleit erbij betrekt, maar ook hun vervolging terugdraait".   

Bij het evalueren van de mogelijke veiligheid en "mogelijk-effectiviteit" van de covid-injecties, herinneren de CDC en FDA ons aan de logica van deze kerel:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands