Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Save IQ & Prevent Alzheimer's Disease

Hier is hoe we het overgrote deel van de ziekte van Alheimer kunnen voorkomen; de menselijke intelligentie kunnen redden; en de huidige trend van inter-generationeel afnemend IQ kunnen stoppen.

99% van de ziekte van Alzheimer is niet genetisch, en het kan worden voorkomen. Dr Patrick Holford's team van wetenschappers aan de Instituut voor Optimale Voeding hebben grote vooruitgang geboekt in het begrip van voeding en gezondheid van de hersenen, evenals de vroege opsporing en preventie van de ziekte van Alzheimer. Hier deelt Dr Holford de metabole en nutritionele oplossingen die de hoogste prioriteit hebben.

Deze presentatie van Dr Patrick Holford bevat humor en fascinerende inzichten in de menselijke intelligentie. Hij onthult: een 10% vermindering van de menselijke hersenen in de afgelopen tienduizend jaar; een voortdurende daling van het IQ van 7% van elke generatie naar de volgende; maar ook hoe we de trend kunnen stoppen en de menselijke intelligentie kunnen redden. We zullen het nodig hebben!

Gratis cognitieve functietest

Wij zijn allen uitgenodigd om deel te nemen en te profiteren van het gratis, gemakkelijke en uitgebreide programma voor vroegtijdige opsporing en preventie dat van start gaat op www.foodforthebrain.org Het is gratis om de cognitieve functietest te doen en een persoonlijke begeleiding te krijgen om onze mentale functie levenslang te behouden.   

We hebben geen geneesmiddel voor Alzheimer, maar het kan voorkomen worden. Vroege opsporing, beoordeling en deskundige begeleiding zijn de sleutel. Iedereen boven de 40 wordt aanbevolen deel te nemen.  

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands