Dr. Mark Trozzi

Save IQ & Prevent Alzheimer's Disease

Hier is hoe we het overgrote deel van de ziekte van Alheimer kunnen voorkomen; de menselijke intelligentie kunnen redden; en de huidige trend van inter-generationeel afnemend IQ kunnen stoppen.

99% van de ziekte van Alzheimer is niet genetisch, en het kan worden voorkomen. Dr Patrick Holford's team van wetenschappers aan de Instituut voor Optimale Voeding hebben grote vooruitgang geboekt in het begrip van voeding en gezondheid van de hersenen, evenals de vroege opsporing en preventie van de ziekte van Alzheimer. Hier deelt Dr Holford de metabole en nutritionele oplossingen die de hoogste prioriteit hebben.

Deze presentatie van Dr Patrick Holford bevat humor en fascinerende inzichten in de menselijke intelligentie. Hij onthult: een 10% vermindering van de menselijke hersenen in de afgelopen tienduizend jaar; een voortdurende daling van het IQ van 7% van elke generatie naar de volgende; maar ook hoe we de trend kunnen stoppen en de menselijke intelligentie kunnen redden. We zullen het nodig hebben!

Gratis cognitieve functietest

Wij zijn allen uitgenodigd om deel te nemen en te profiteren van het gratis, gemakkelijke en uitgebreide programma voor vroegtijdige opsporing en preventie dat van start gaat op www.foodforthebrain.org Het is gratis om de cognitieve functietest te doen en een persoonlijke begeleiding te krijgen om onze mentale functie levenslang te behouden.   

We hebben geen geneesmiddel voor Alzheimer, maar het kan voorkomen worden. Vroege opsporing, beoordeling en deskundige begeleiding zijn de sleutel. Iedereen boven de 40 wordt aanbevolen deel te nemen.  

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands