Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr Charles Hoffe MD Krachtige toespraak 22 juli 2022

Protest tegen de grootste ramp in de medische geschiedenis en de medeplichtigen ervan bij de CPSBC

Toen Dr. Hoffe de eerste patiënten behandelde die door het covid-gen-experiment in zijn stad waren geïnjecteerd en beschadigd, zocht hij naar redenen en manieren om hen te helpen. Hij voerde D-dimeer tests uit die bloedstolling aan het licht brachten. Hij rapporteerde dit aan de BC gezondheidsautoriteiten en het College of Physicians and Surgeons of British Columbia. In plaats van te worden geëerd, bedankt en gesteund, werd hij ontslagen uit zijn ziekenhuis, en vervolgd door het CPSBC. Dr. Hoffe is geen lafaard; hij zal de waarheid niet onderwerpen aan corruptie.

92% van de mensen die vorige maand in Canada stierven aan covid waren "volledig gevaccineerd". 81% waren van het kleine deel van de bevolking dat drie- en viervoudig geïnjecteerd is.

Als iemand echt ziek wil worden van covid, kan hij gewoon de injecties nemen. Als ze de proteïnevergiftiging en bloedklonters overleven, kunnen ze beter ziek worden en sterven aan covid.

Drs Hoffe, Malthouse, Shaw, Lindley en ikzelf (Trozzi) nodigen u uit om samen met VCC voorzitter Ted Kunts, filmmaker Todd Harris en anderen aanwezig te zijn bij de WCH vertoning van de film Informed Consent op 19 augustus 2022 om 14:00 uur EDT met live vraag en antwoord om 16:30 uur EDT. Gelieve ons hier te vervoegen: https://worldcouncilforhealth.org/event/uninformed-consent-documentary-screening/

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands