Dr. Mark Trozzi

"Stop de schoten!" - 42 Dokters in 9 minuten

Moge deze video ons helpen meer onschuldige mensen wakker te schudden, meer levens te redden, en gerechtigheid te herstellen.

De tijd dat slechts enkelen van ons zich uitspraken is voorbij. Er is een massale opkomst van eerlijke wetenschappers en artsen in Canada en de rest van de wereld, die de waarheid vertellen en vechten om de injecties te stoppen.

Deze injecties zijn geen vaccins; het zijn gevaarlijke genetische injecties met extra geheimzinnige ingrediënten. Strikt genomen zijn het "bio-wapens" (zie een en twee). De statistieken over bijwerkingen en sterfgevallen zijn onthutsend (zie een en twee).

Het is schokkend dat er nog geen massa-arrestaties hebben plaatsgevonden van personen die vele posities bekleden in regeringen en andere instellingen, en de echte wetenschap blijven negeren, liegen tegen het publiek en dit vergif blijven promoten; zelfs mensen verplichten zich ermee te laten injecteren. Dezelfde daders zijn onwettig vervolgen van verantwoordelijke artsen, wetenschappers en anderen, die onze ethiek, eedaflegging en wetenschappelijke integriteit.

Deel deze video alstublieft, vooral met onschuldige mensen die de dinosaurusmedia geloven en denken dat het slechts een handjevol artsen is dat oproept tot een stopzetting van de injecties.

"Stop de injecties!" van Dr. Marivic Villa, Dr. Michael Uphues, Dr. Kat Lindley, Dr. Bob Apter, Dr. Mary Talley Bowden, Dr. Paul Alexander, Dr. Peter McCullough, Dr. Avani Gupta, Dr. Bruce Boros, Dr. Myhuong Nguyen, Dr. Ben Marble, Dr. Pierre Kory, Dr. Chris Shoemaker, Dr. Grams, Dr. James A. Thorp, Dr. Sally Priester, Dr. Lynnell Lowry, Dr. Chris Hall, Dr. Moon, Dr. Steve Latulippe, Dr. Molly Rutherford, Dr. Calvin Blount, Dr. Erin Greer, Dr. Bryan Tyson, Dr. Mollie James, Dr. Terry Lakin, Dr. Claire Zengerle, Dr. Anthony, Dr. Angie Farella, Dr. Aaron Williams, Dr. Debra Viglione, Dr. Avery Brinkley, Dr. Neelu, Dr. Villa, Dr. John Witcher, Dr. Sonya Naryshkin, Dr. David Vella, Dr. Sigoloff, Dr. Bryan Ardis, Dr. Judy Mikovitz.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands