Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

"Stop de schoten!" - 42 Dokters in 9 minuten

Moge deze video ons helpen meer onschuldige mensen wakker te schudden, meer levens te redden, en gerechtigheid te herstellen.

De tijd dat slechts enkelen van ons zich uitspraken is voorbij. Er is een massale opkomst van eerlijke wetenschappers en artsen in Canada en de rest van de wereld, die de waarheid vertellen en vechten om de injecties te stoppen.

Deze injecties zijn geen vaccins; het zijn gevaarlijke genetische injecties met extra geheimzinnige ingrediënten. Strikt genomen zijn het "bio-wapens" (zie een en twee). De statistieken over bijwerkingen en sterfgevallen zijn onthutsend (zie een en twee).

Het is schokkend dat er nog geen massa-arrestaties hebben plaatsgevonden van personen die vele posities bekleden in regeringen en andere instellingen, en de echte wetenschap blijven negeren, liegen tegen het publiek en dit vergif blijven promoten; zelfs mensen verplichten zich ermee te laten injecteren. Dezelfde daders zijn onwettig vervolgen van verantwoordelijke artsen, wetenschappers en anderen, die onze ethiek, eedaflegging en wetenschappelijke integriteit.

Deel deze video alstublieft, vooral met onschuldige mensen die de dinosaurusmedia geloven en denken dat het slechts een handjevol artsen is dat oproept tot een stopzetting van de injecties.

"Stop de injecties!" van Dr. Marivic Villa, Dr. Michael Uphues, Dr. Kat Lindley, Dr. Bob Apter, Dr. Mary Talley Bowden, Dr. Paul Alexander, Dr. Peter McCullough, Dr. Avani Gupta, Dr. Bruce Boros, Dr. Myhuong Nguyen, Dr. Ben Marble, Dr. Pierre Kory, Dr. Chris Shoemaker, Dr. Grams, Dr. James A. Thorp, Dr. Sally Priester, Dr. Lynnell Lowry, Dr. Chris Hall, Dr. Moon, Dr. Steve Latulippe, Dr. Molly Rutherford, Dr. Calvin Blount, Dr. Erin Greer, Dr. Bryan Tyson, Dr. Mollie James, Dr. Terry Lakin, Dr. Claire Zengerle, Dr. Anthony, Dr. Angie Farella, Dr. Aaron Williams, Dr. Debra Viglione, Dr. Avery Brinkley, Dr. Neelu, Dr. Villa, Dr. John Witcher, Dr. Sonya Naryshkin, Dr. David Vella, Dr. Sigoloff, Dr. Bryan Ardis, Dr. Judy Mikovitz.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands