Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. Bill Deagle zag dit aankomen in 1995

De Nieuwe Wereldorde plant de huidige genocide en slavernij al tientallen jaren.

Dr. Bill Deagle was geen helderziende. Hij bestudeerde de technologie die werd ontwikkeld. Hij las de witboeken van de globalisten en geloofde hen op hun woord over de plannen die ze voor ons allen maakten. Hier bespreekt hij "Wat ze ons willen aandoen met vaccins" in 1995.

Wilt u dieper in Dr. Bill Deagle's werk duiken? Hier is een lezing die hij gaf in Vancouver in 2007 over een breed scala van onderwerpen. Zijn inleiding kwalificeert hem.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands