Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. Bhakdi waarschuwt de wereld en vermaant artsen

"Grootst denkbare door de mens veroorzaakte catastrofe aller tijden"

Hier is Professor Sucharit Bhakdi's laatste beknopte 2 minuten waarschuwing aan ons allen. Hij doet een specifieke oproep aan artsen om wakker te worden en alle medewerking aan de covid agenda en genetische injecties te beëindigen.

Prof. Sucharit Bhakdi heeft meer dan driehonderd artikelen gepubliceerd op het gebied van virologie, immunologie, bacteriologie en parasitologie. Hij ontving 11 wetenschappelijke onderscheidingen, evenals de Orde van Verdienste van Rijnland-Palts. Van 1990 tot 2012 was Prof. Bhakdi hoofdredacteur van het tijdschrift Medische Microbiologie en Immunologie.

Meer van Dr. Bhakdi:

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands