Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Geen Jab voor Dokter Evil, Tedros

...en hij heeft een extreem zwak excuus.

Ik ben elke dag geschokt dat Tedros, Gates, Schwabb, Fauci, Trudeau en andere supergriezels niet worden gearresteerd of op de een of andere manier worden tegengehouden. Hier zijn 35 misselijkmakende seconden van Tedros.

Maar hij is tenminste eerlijk dat de schoten kinderen doden:

In tegenstelling tot Tedros, is de reden dat Ethiopiërs niet op de vuist gaan, omdat ze slim zijn;  ze zijn wijs geworden voor Gates en Tedros door jarenlang vergiftigd en misbruikt te worden.

De bewering van Tedros dat hij protesteert tegen het lijden van zijn mede-Ethiopiërs, is een farce. Zijn geschiedenis in Ethiopië is die van een terroristische en gewelddadige communistische regeringsfunctionaris.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands