Dr. Mark Trozzi

Vergeet nooit wat ze willen dat je vergeet.

Een nauwkeurige, harde minuut met Samantha Marika

De daders van de covid-misdaden tegen de mensheid denken dat wij het geheugen van goudvissen hebben. Daar rekenen zij op. Ze liegen herhaaldelijk en ontkennen de dingen die ze hebben gezegd en gedaan. Hier is een intense minuut van een zeer slimme jonge vrouw, Samantha Marika. Samantha spreekt vanuit het perspectief van de Verenigde Staten, maar we hebben deze criminelen in al onze landen. Het is de hoogste tijd dat zij berecht worden; en het is de hoogste tijd dat wij van hen verlost worden en een betere toekomst opbouwen.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Help de boodschap te verspreiden:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands