Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Belangrijkste doodsoorzaak in Alberta is "onbekend"

In het jaar van de prik, 2021, schoot het aantal sterfgevallen over de hele wereld omhoog, maar in Alberta is de nieuwe doodsoorzaak zogenaamd "onbekend". De injecties zijn "veilig en effectief" - niet.

Vóór 2019 bevatten de jaarlijkse statistieken van Alberta over doodsoorzaken niet eens een categorie "onbekende oorzaak", maar in het jaar van het jab 2021 is het zogenaamd de "belangrijkste doodsoorzaak".   

VAERS, gegevens uit het VK en andere bronnen van gezondheidsgegevens uit de hele wereld laten allemaal een enorme toename zien van het aantal sterfgevallen; niet toen covid werd gelanceerd, maar eerder met de massale lancering van de gedwongen injectiecampagnes. 

Amerikaanse levensverzekeringsanalisten melden 60% tot 80% verhoogde sterftecijfers in jonge demografische groepen. Hetzelfde geldt voor Canada. Dit is historisch ongehoord, zelfs tijdens oorlog. Niet afgeschrikt door de realiteit, roepen vleespoppen nog steeds de genetisch biowapen injecties "veilige en effectieve vaccins".

De injecties worden nog steeds opgedrongen aan het publiek door regeringen, medische regelgeversen dinosaurus media.

Nu is er in Alberta een zeer verdachte statistische anomalie opgedoken. In de statistieken over de doodsoorzaak in de provincie wordt de belangrijkste doodsoorzaak nu "andere slecht gedefinieerde en onbekende doodsoorzaken" genoemd.

Omgekeerd komen de bijwerkingen van de gedwongen injecties niet eens in de top tien voor, tenzij het een onderdeel is van nummer 10, namelijk "accidentele vergiftiging". In het hele land worden artsen aangevallen die zelfs maar een poging doen om bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van de injecties te melden.   

Hier kunt u een kijkje nemen of de gegevens zelf downloaden. Gegevens over de provinciale doodsoorzaak in Alberta van 2001 tot 2021:

Hier is wat geweldige gasverlichting over dit onderwerp door de met belastinggeld gefinancierde propagandisten bij CTV news:  https://calgary.ctvnews.ca/deaths-with-unknown-causes-now-alberta-s-top-killer-province-1.5975536

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands