Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Het begraven van het bewijsmateriaal

"Gevaccineerde" Canadezen lijden het meest aan Covid

Staat u mij toe 7 minuten lang wat gegevens en nieuws uit Ontario en Canada met u te delen. Het is zeer belangrijk dat wij ons bewust zijn van bepaalde realiteiten, om te voorkomen dat wijzelf en anderen worden misleid tot uiterst slechte beslissingen.

Mensen die gedwongen zijn tot de covid-19 injecties hebben een hoger aantal gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen door covid. In plaats van adequaat te reageren, plant de Canadese regering eindeloze injecties terwijl de provinciale regering van Ontario het bewijsmateriaal begraaft.  

Over de hele wereld veroorzaken de injecties ziekten en sterfgevallen door vele oorzaken, waaronder covidose; maar de uitvoerders van de agenda misleiden het publiek om meer injecties te nemen, terwijl zij ook de "niet-gevaccineerden" de schuld geven van het probleem.

Bedankt voor het bestuderen, delen en ter ondersteuning van ons werk. 

-Mark Trozzi MD

Links:

  1. Jessica Rose substack artikel: Ontario ziekenhuisopname gegevens per 'vaccinatie' status. Als u INGEVENT bent (dat is een werkwoord) dan bent u INGEVENT.
  2. Canadese verpleegster ontmaskert de zwendel: Geïnjecteerd, maar nog niet "gevaccineerd"...nog niet.
  3. CA minister van Volksgezondheid Duclos Declares Eeuwige Covid injecties. Dit is sinister. De injecties zijn de ziekte, niet de genezing.
  4. Over naar de jeugd

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands