Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr Pierre Kory. Hoe de "vaccin" gewonden te helpen.

Ja, de wereld is "gepikeerd"; hoe ontgiften en behandelen we de schade?

Ondanks onze beste inspanningen zijn veel van onze vrienden en families misleid en gedwongen tot genetische injecties. Deze injecties zorgen ervoor dat het lichaam zichzelf van binnen vergiftigt, door de productie van een uiterst giftig coronavirus spike proteïne. Dr Ryan Cole heeft dit goed beschreven zoals we twee dagen geleden deelden.

Laten we nu onze focus verleggen van de pathologie naar de behandeling. Dr Pierre Kory is de voorzitter en mede-oprichter van de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC). De FLCCC pionierde met legitieme behandeling voor covid. Nu pionieren Kory en zijn collega's in de behandeling van de toxische effecten van de injecties. Deze lezing van Dr Kory brengt ons allen op de hoogte van de huidige wetenschap om de injectie slachtoffers te helpen.

Dit is een bewerkt fragment van de 25 juli, 2022 wekelijkse live Algemene Vergadering vergadering van de Wereldraad voor Gezondheid.

Links:

Het bijwonen van de wekelijkse WCH GA vergaderingen:

Steun aan de Wereldraad voor Gezondheid:

Dr Pierre Kory's kliniek:

Het begrijpen van de gevaarlijke wetenschap van de zogenaamde covid "vaccins":

Onze missie hier op drtrozzi.org steunen (zeer gewaardeerd):

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands