Dr. Mark Trozzi

Covid injecties laten Thalidomide lijken op Flintstone Vitamines

Verloskundige, gynaecoloog, en onderzoeker Dr Thorp luidt de noodklok.

Dr. Thorp is een Board Certified Obstetrician and Gynecologist en tevens Board Certified Maternal Fetal Medicine Physician. Hij heeft gedurende zijn meer dan 43 jaar durende carrière veel gepubliceerd, als gynaecoloog gediend bij de Amerikaanse luchtmacht, als recensent voor belangrijke medische tijdschriften, als examinator voor de ABOG, als lid van de Raad van Bestuur van de Vereniging voor Maternale Foetale Geneeskunde en als getuige-deskundige voor de Amerikaanse Senaat over de behandeling van de foetus als patiënt.

Hier sprak Dr. Thorp de Algemene Vergadering van de Wereld Gezondheidsraad toe op 11 juni 2022:

De video hierboven is een gemonteerd segment van de wekelijkse live Algemene Vergadering van 11 juli 2022. Onze wekelijkse vergaderingen zijn een consequent bron van onbevooroordeelde echte kennis geleverd door topexperts van over de hele wereld. U bent uitgenodigd om ons elke maandag om 2 uur EDT hier te volgen: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom

Ondertussen...

Dr Lynn Murphy-Kaulbeck

In tegenstelling tot de realiteit en de moraal, ziehier een rij van zogenaamde "zwangerschapsverzorgers" uit mijn thuisprovincie Ontario. Hier bedekken ze hun handen met foetaal en maternaal bloed door zwangere vrouwen aan te moedigen zich te laten injecteren: https://vimeo.com/showcase/covid19pregnancy

Hoe zit het met deze "expert"? Op de vraag: "Moeten vrouwen in de vruchtbare leeftijd het vaccin krijgen?", antwoordde Dr. Lynn Murphy-Kaulbeck van het Moncton Hospital in New Brunswick en medisch directeur van PerinatalNB: "In één woord: Ja." Hier is dat verhaal en meer gepush van deze giftige injectie op zwangere vrouwen door Canada's staatspropogandist, de CBC.

Meer verwante materialen:

  1.  Het artikel dat Dr Thorpe noemde, getiteld: Verraad van de patiënt: De corruptie van de gezondheidszorg, geïnformeerde toestemming en de arts-patiënt relatie.
  2. Pfizer proeven: Alle geïnjecteerde moeders verloren hun ongeboren baby's
  3. Ernstige Hepatitis bij kinderen! Wat is er aan de hand?
  4. Heldhaftige Dr Mel Bruchet MD, 80 jaar oud, geboeid, gedrogeerd, en gevangen gezet omdat hij ons waarschuwde.
  5. Dr Nagase ontmaskert Pfizer, criminele Canadese ambtenaren, kinderopoffering, en meer
  6. Covid "Vaccins"; Hoe gevaarlijk zijn ze?Een grondig onderzoek naar de wetenschap achter de Covid-"vaccins" die in de Westerse wereld worden gebruikt, waarin ik meer dan een jaar geleden waarschuwde voor alles wat we nu zien. Deze video of dit artikel is een degelijke inleiding in de wereld van de zogenaamde Covid "vaccins"
Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands