Wij zijn met velen, zij zijn met weinigen

Inspiratie en Inzichten. Canada's Fringe Majority en India's Dr Vandana Shiva. 5 minuten.

Wij zijn acht miljard fatsoenlijke mensen die zijn bedrogen, vergiftigd en bestolen door een paar duizend zielige hebzuchtige slechte mensen. Hier is visuele inspiratie van Canada's Fringe Meerderheid. 

Tirannie is niet nieuw

De criminele covide onderneming heeft een nieuw dieptepunt bereikt in het misbruiken en vergiftigen van onschuldige mensen, het stelen van onze hulpbronnen en het uitoefenen van tirannieke macht; maar dit is niet nieuw. Dr Vandana Shiva verklaart:

Wij zijn met velen. Zij zijn met weinigen. We staan op, werpen dit slechte lot omver, en nemen onze wereld terug

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Onze bondgenoten

nl_NLNederlands

Dr Vandana Shiva

Dr. Vandana Shiva, een wereldberoemde milieudenker, activiste, feministe, wetenschapsfilosofe, schrijfster en voorvechtster van wetenschapsbeleid, is de oprichtster van Navdanya Research Foundation for Science, Technology and Ecology (India) en voorzitter van Navdanya International. Opgeleid als natuurkundige aan de Universiteit van Punjab, voltooide zij haar Ph.D. over de 'Verborgen Variabelen en Niet-Lokaliteit in Kwantumtheorie' aan de Universiteit van West Ontario, Canada. Later schakelde zij over op interdisciplinair onderzoek op het gebied van wetenschap, technologie en milieubeleid, dat zij verrichtte aan het Indian Institute of Science en het Indian Institute of Management in Bangalore, India. In 1982 richtte zij de Research Foundation for Science, Technology and Ecology (RFSTE) op, een onafhankelijk onderzoeksinstituut dat zich bezighoudt met de belangrijkste problemen van de ecologie van onze tijd, en twee jaar later Navdanya ('negen zaden') de beweging die opkomt voor biodiversiteit en kleine boeren. In 2011 richtte zij in Italië Navdanya International op en is zij voorzitter van de Internationale Commissie voor de Toekomst van Voedsel en Landbouw, die zij samen met de toenmalige president van de regio Toscane heeft opgericht. Zij ontving vele prijzen, waaronder in 1993 de Right Livelihood Award, ook bekend als de 'Alternatieve Nobelprijs', en werd in 2001 door AsiaWeek uitgeroepen tot een van de top vijf "Belangrijkste mensen in Azië". Zij is een productief schrijfster en auteur van talrijke boeken en zetelt in het bestuur van het International Forum on Globalization en is lid van het uitvoerend comité van de World Future Council.