Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Uninformed Consent | Movie Premier

Kijk eens naar deze geweldige 3 1/2 minuut durende film trailer

Uninformed Consent is een diepgaande blik op het Covid 19 verhaal, wie het controleert en hoe het wordt gebruikt om een ongeteste, nieuwe technologie, in bijna elke persoon op de planeet te injecteren. Deze film verkent ons recente verlies van mensenrechten terwijl het de verwoestende impact van mandaten en het diep krachtige verhaal van het verlies van één man verweeft. Hoor de waarheid van dokters en wetenschappers die niet bang zijn om op te staan tegen de Pathetische-Big-Pharma en de verdorven "Elite" Klasse die profiteert van deze mandaten.

Wereldwijde filmpremière van Uninformed Consent

Zaterdag 23 juli 2022, 7 PM EDT Doe mee met Vaccine Choice Canada voor de exclusieve wereldwijde première met de filmmaker Todd Harris, de producenten, artsen en gasten!

Registreer voor het première-evenement en steun onafhankelijke filmmakers: https://UninformedConsent.Librti.com

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands