Dr. Mark Trozzi

The Trozzi Report Episode 1 Part 3 Dr. Chris Shoemaker

Overmatige sterfte alle oorzaken & VI AIDS

De gedwongen injecties hebben geleid tot een schrikbarende toename van sterfgevallen bij mensen van alle leeftijden. De zogenaamde Covid "Vaccins" veroorzaken AIDS, VI AIDS genaamd, wat staat voor Vaccine Induced Acquired Immunity Deficiency Syndrome. Dr. Shoemaker is zeer goed geïnformeerd, accuraat en geloofwaardig. Ik moedig iedereen aan om naar Dr. Shoemaker's boodschappen te luisteren en deze te delen.

Over Dr. Chris Shoemaker

Dr. Shoemaker is een ervaren arts die veel covidepatiënten heeft behandeld. Hij werd zelf gedwongen en dubbel gestoken voordat zijn onderzoek en klinische observaties hem wakker schudden voor de misleidingen en kwade bedoelingen van de covid-agenda. Hij spreekt met grote intellectuele en emotionele behendigheid; en is daardoor zeer effectief in zijn missie om mensen te informeren, levens te redden, en te helpen gerechtigheid te brengen.

Promoot en deel Dr. Shoemaker's inzichten. Er zullen levens worden gered. In de vorige delen van deze interviewserie heeft dr. Shoemaker uitgelegd:

Dank u voor het blijven bestuderen, delen, en steun ons werk, en voor al uw acties in de missie voor waarheid, vrijheid en gerechtigheid. Samen zijn wij de volhouders.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands