Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

The Trozzi Report Episode 1 Part 3 Dr. Chris Shoemaker

Overmatige sterfte alle oorzaken & VI AIDS

De gedwongen injecties hebben geleid tot een schrikbarende toename van sterfgevallen bij mensen van alle leeftijden. De zogenaamde Covid "Vaccins" veroorzaken AIDS, VI AIDS genaamd, wat staat voor Vaccine Induced Acquired Immunity Deficiency Syndrome. Dr. Shoemaker is zeer goed geïnformeerd, accuraat en geloofwaardig. Ik moedig iedereen aan om naar Dr. Shoemaker's boodschappen te luisteren en deze te delen.

Over Dr. Chris Shoemaker

Dr. Shoemaker is een ervaren arts die veel covidepatiënten heeft behandeld. Hij werd zelf gedwongen en dubbel gestoken voordat zijn onderzoek en klinische observaties hem wakker schudden voor de misleidingen en kwade bedoelingen van de covid-agenda. Hij spreekt met grote intellectuele en emotionele behendigheid; en is daardoor zeer effectief in zijn missie om mensen te informeren, levens te redden, en te helpen gerechtigheid te brengen.

Promoot en deel Dr. Shoemaker's inzichten. Er zullen levens worden gered. In de vorige delen van deze interviewserie heeft dr. Shoemaker uitgelegd:

Dank u voor het blijven bestuderen, delen, en steun ons werk, en voor al uw acties in de missie voor waarheid, vrijheid en gerechtigheid. Samen zijn wij de volhouders.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands