Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr Jennifer Hibberd 🍁 "We Are the Change"

"...dat moet gebeuren om de onschuldigen en kwetsbaren te beschermen"

Iguazu watervallen, Brazilië

Dr Jennifer Hibberd is meer dan een geweldige kaakchirurg. Zij is een gepassioneerd en ijverig voorvechtster van gezondheid en mensenrechten, zowel in Canada als internationaal. Ze is een geheime weldoener voor velen; en een bron van trots en dankbaarheid voor allen die goed op de hoogte zijn en weten van haar werk.

Dr. Jennifer Hibberd, mede-oprichtster van de World Council for Health en de Canadese Covid Care Alliance, hield deze krachtige openingstoespraak voor het 2e Wereld Covid-19 Congres dat van 30 juni tot 3 juli 2022 in Brazilië werd gehouden.

De onwrikbare toewijding van Dr Jennifer Hibberd

Sinds de lancering van covid heeft Dr Jennifer Hibberd blijk gegeven van een niet aflatende toewijding, moed, creativiteit en compassie. Ik ben vereerd dat ik naast haar mag zetelen in het stuurcomité van de Wereldgezondheidsraad, en ik voel me vereerd door haar uitgebreide bijdragen tot de wetenschap, de menselijke gezondheid en de burgerrechten.

Om er een paar te noemen: Ze is medeoprichter van zowel de Canadese Covid Zorg Alliantieen de Wereldraad voor Gezondheid. Ze heeft belangrijke vooruitgang geboekt in de medische wetenschap, waaronder coauteur van de grootste ivermectine studie in de wereldmet Dr Lucy Kerr en anderen.

De Wereldraad voor Gezondheid onder Dr Hibberd's leiding, en Dokters voor Life Brazilië onder leiding van Dr. Kerr, medeorganisator was van het tweede Covid-wereldcongres van 19 in Brazilië, en voor het houden van deze uitstekende openingstoespraak.

Dank aan Helder Licht Nieuws fof echte journalistiek, en brengt ons dit en meer Covid-19 Wereld Congres materiaal binnenkort.

Mijn toespraak voor het Wereldcongres, getiteld "Beyond Not Safe, door Dr Mark Trozzi" alzo hier verkrijgbaar.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands