Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Kudde Immuniteit Uitgelegd in 12 minuten

Beknopte coproductie met Strong and Free Canada

Hier is een beknopte video waarin ik uitleg geef over kudde-immuniteit; en de daarmee samenhangende uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd als gevolg van de gedwongen injecties. Bedankt Sterk en vrij Canada voor het meewerken aan deze productie.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands