Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Het is een zware strijd, maar we hebben de waarheid

Wayne Peters en Mark Trozzi; georganiseerd en vechtend tegen de tirannen.

Het is altijd een genoegen om te strategeren met een van mijn Canadese helden, Wayne Peters. Hier is een fragment van 2 minuten, evenals ons volledige live gestreamde gesprek van 9 juli 2022, dat werd bijgewoond door meer dan tienduizend mensen.

1. Twee minuten clip. Het is een zware strijd, maar één voordeel dat we hebben is de waarheid:

2. De volledige discussie:

Dank je, Wayne Peters.

Doe uw voordeel met en steun het werk van Wayne Peters en zijn teams op beide What's up Canada? en Ethiek boven angst. Wayne Peters zal vanavond 20 juli 2022 om 20.00 uur live te zien zijn op de Eric Brolling Show op Newsmax TV. Wayne Peters is ook te vinden op Uw Nieuws.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands