Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

22 juli Protesten tegen colleges van artsen en chirurgen

Toronto, Montreal, St Johns, Okotoks AB, Winnipeg, Vancouver, Ottawa, Bedford NS, en Saskatoon

Na de 24 juni protesten, Canadezen volharden in hun verzet tegen geweigerde behandelingen, gedwongen injecties, het muilkorven van ethische artsen en andere misstanden van de medische regelgevers in Canada. Kom a.u.b. aanstaande vrijdag samen op locaties in heel Canada.

Naast Toronto, zie hier informatie over protesten in Montreal, St Johns, Okotoks AB, Winnipeg, Vancouver, Ottawa, Bedford NS, en Sasketoon: https://standunitedbc.ca/nationwide-events

Ook deze zaterdag 23 juli zijn er manifestaties in solidariteit met de Nederlandse boeren en ter verdediging van onze eigen voedselvoorziening; er zijn marsen in Toronto en Vancouver naar de Nederlandse consulaten, evenals een konvooi van Moose Jaw naar Regina. Info hier: https://www.standwithfarmers.info/

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands