Bezorgde genomica-experts worden ook gecensureerd

Beschrijving

Nogmaals dank aan Tamara Ugolini en Rebel Nieuws voor het brengen van dit interview met genomica-expert Kevin McKernan. Dr. Peter McCullough, Anthony Kyriakopouluos en hij zijn de auteurs van "Differences in Vaccine and SARS-CoV-2 Replication Derived mRNA: Implications for Cell Biology and Future Disease" . Dit artikel doet ernstige twijfels en vragen rijzen over de genetische injecties met covid. Het wordt gecensureerd, wat voor ons geen verrassing is.  

Deze zeer succesvolle en gepubliceerde wetenschapper van de afgelopen drie decennia ziet hoe de wetenschappelijke poort wordt gebruikt om kennis te onderdrukken, terwijl deze injecties bij onze kinderen worden opgedrongen.  

Het grootste deel van het oude wetenschappelijke establishment is uitverkocht en heeft alle legitamiteit verloren. Daarom brengen wij de informatie nu rechtstreeks naar het publiek. Bedankt, Kevin McKernan. Dr. McCullough, A. Kyriakopouluos en Tamara Ugolini om Canadezen de kans te geven om geïnformeerd te worden.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands