Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Stop de schoten. Red de kinderen.

De Canadese Covid Care Alliance 14 minuten beknopte nauwkeurige video: Stop de Schoten.

Hier is beknopte accurate eerlijke informatie van Canada's top experts over Covid-19, de Canadian Covid Care Alliance. Levens kunnen worden gered. Kijk en deel het alstublieft; vooral met ouders die op het punt staan een grote fout te maken en hun kinderen te laten injecteren.

Beste ouders,

Voordat u toestaat dat uw kleine kind een COVID-19 injectie krijgt, stop dan en doe wat onderzoek. U bent het aan hen verplicht om ervoor te zorgen dat u hen niet blootstelt aan een onaanvaardbaar risico, voor weinig of geen voordeel.

Ook hier is een uitzonderlijk informatiepakket van de CCCA: https://drtrozzi.org/wp-content/uploads/2022/07/CCCA-Stop-the-Shot-Video-Presentation-July-15-2022.pdf

De CCCA is een alliantie van meer dan 500 onafhankelijke Canadese artsen, wetenschappers en beoefenaars van de gezondheidszorg, toegewijd om het Canadese publiek topkwaliteit en evenwichtige, op bewijs gebaseerde informatie over COVID-19 te verstrekken, zodat het aantal ziekenhuisopnames kan worden verminderd, levens kunnen worden gered en ons land zo snel mogelijk weer veilig kan worden.

De CCCA heeft veel geweldige bronnen om u van dienst te zijn. Hun onderzoek en werkzaamheden gaan door. De CCCA zijn een betrouwbare Canadese aanwinst de moeite waard om lid te worden en te steunen.

Bedankt voor het blijven bestuderen, delen en steun ons werk. - Mark Trozzi MD

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands