Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Klokkenluider over Myocarditis bij ER dokter

Verborgen gezichten in het dystopische Canada waar dokters worden vervolgd omdat ze de juiste dingen doen.

Bedankt Wakker Canada voor deze beknopte video van 7 minuten met een Canadese spoedarts. Zijn identiteit is verborgen gehouden om zichzelf te beschermen tegen de malafide en criminele medische regelgevers die alle wetsgetrouwe en ethische covidale artsen in Canada vervolgen. Hier legt deze anonieme arts zeer goed verschillende zaken uit, waaronder myocarditis na de covid-injectie en de drastische gevolgen op lange termijn voor jonge slachtoffers onder dwang, voor wie covid zelf geen statistisch ernstig risico vormde. Hier ziet u een ultrasound video die de slechte werking van een ontstoken hart laat zien. Deze arts bevestigt ook dat de injecties de infectie of overdracht niet stoppen, en dat de slachtoffers onder dwang een dramatisch verhoogd risico lopen op vele ziekten, waaronder covid en de dood. Zijn waarschuwing en oproep tot actie voor artsen draagt de paradox van zijn verborgen identiteit in zich. Dit herinnert ons eraan hoe dystopisch de situatie is in door het WEF/WHO/Covid-Regime bezette landen zoals Canada

Sinds het begin van de zwendel bestrijden Awake Canada en zijn oprichter David Cheyne het misbruik van mannen en vrouwen in Canada; zij komen op voor onze wettelijke rechten en helpen ons deze te begrijpen.Hier is een kort essay van Awake Canada's oprichter David Cheyne.

Misschien ontmoeten we deze goede dokter binnenkort onverhuld.

Hier is een van de eerste artsen in Ontario die een soortgelijk optreden gaf en de covid waarheden onthulde, in mei 2020, net 2 1/2 maand na de lockdowns en het misbruik. U kunt zien hoe zelfs toen, artsen wisten dat ze werden gemuilkorfd; anders zouden dit open discussies zijn, waarvoor geen vervormde stemmen en gezichten nodig waren.

Bedankt voor het blijven bestuderen en delen van kennis over de wetenschap, politiek, misdaden en doofpotaffaires van het covidetijdperk. Samen zullen we het huidige en zielige kwaad overwinnen. Uw acties, gebeden en steun zijn allemaal essentieel en worden gewaardeerd. - M Trozzi, MD

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands