Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. Paul Alexander en Dr. Michael Yeadon. Het is allemaal bedrog!

Dr Alexander interviewt Dr Michael Yeadon die de fraude en andere misdaden van de covid daders uitlegt

Dr Michael Yeadon is een Allergie & Respiratoir Medisch Wetenschapper met 23 jaar ervaring in de farmaceutische industrie, waaronder als Chief Science Officer en VP voor Pfizer. Hier, in gesprek met Dr. Paul Alexander PhD, legt Dr. Yeadon ondubbelzinnig uit dat de hele covid-agenda een fraude is geweest; dat de lockdowns , maskers en andere opgelegde maatregelen geen enkel voordeel hadden maar enorme schade veroorzaakten; dat de politici en medische regelgevers die deze maatregelen oplegden ons allen willens en wetens schonden en benadeelden; dat de covid-injecties giftig, ineffectief, roekeloos en volledig ongerechtvaardigd zijn; en dat we allen moeten opstaan en de vele daders wereldwijd van deze misdaden tegen de mensheid moeten vervolgen.

Hier is meer informatie over Dr Michael Yeadon:

Links om Dr. Paul Alexander te volgen en te steunen:

Bedankt voor het bestuderen, delen en steunen van onze missie. Uw steun is zeer nodig en wordt gewaardeerd. -Dr Mark Trozzi

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands