Dr. Mark Trozzi

Dr. Paul Alexander en Dr. Michael Yeadon. Het is allemaal bedrog!

Dr Alexander interviewt Dr Michael Yeadon die de fraude en andere misdaden van de covid daders uitlegt

Dr Michael Yeadon is een Allergie & Respiratoir Medisch Wetenschapper met 23 jaar ervaring in de farmaceutische industrie, waaronder als Chief Science Officer en VP voor Pfizer. Hier, in gesprek met Dr. Paul Alexander PhD, legt Dr. Yeadon ondubbelzinnig uit dat de hele covid-agenda een fraude is geweest; dat de lockdowns , maskers en andere opgelegde maatregelen geen enkel voordeel hadden maar enorme schade veroorzaakten; dat de politici en medische regelgevers die deze maatregelen oplegden ons allen willens en wetens schonden en benadeelden; dat de covid-injecties giftig, ineffectief, roekeloos en volledig ongerechtvaardigd zijn; en dat we allen moeten opstaan en de vele daders wereldwijd van deze misdaden tegen de mensheid moeten vervolgen.

Hier is meer informatie over Dr Michael Yeadon:

Links om Dr. Paul Alexander te volgen en te steunen:

Bedankt voor het bestuderen, delen en steunen van onze missie. Uw steun is zeer nodig en wordt gewaardeerd. -Dr Mark Trozzi

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands