Dr. Mark Trozzi

Crowd Resilience TV met Drs Hubmer-Mogg en Trozzi

Dr Maria Hubmer-Mogg en Dr Mark Trozzi bespreken motivatie en methoden om ons te helpen sterk en veerkrachtig te blijven, op Crowd Reslience TV

Er zijn maar weinig plaatsen in de wereld die kunnen wedijveren met Canada wat betreft geïnstitutionaliseerde misdaden tegen de menselijkheid. Oostenrijk wel, maar "moeilijke tijden maken sterke mensen" en in onze beide landen zijn bijzondere mensen in opstand gekomen tegen de criminele coviden-onderneming.

Een van mijn grote hedendaagse helden is Dr Maria Hubmer-Mogg. Ik ben vereerd om haar vriend te zijn en naast haar te dienen in de stuurcomité van de Wereldraad voor Gezondheid.

U herinnert zich misschien dat we op 12 februari 2022 Dr Hubmer-Mogg's interview met Canada's IJzeren Will Dove onder de titel "Dr Maria Hubmer-Mogg: Moed tegenover het fascisme.".

Maria is een verlichte kracht om rekening mee te houden. Zij is druk bezig op vele fronten. Deze omvatten haar juridische werk om gerechtigheid, de rechtsstaat en mensenrechten te herstellen; haar organisatie van rally's, protesten en opbeurende evenementen voor vrijheid en waarheid liefhebbers in heel Europa; en meest recentelijk, haar onderzoek naar hoe we veerkrachtig blijven door de covid oorlog. U kunt Dr Maria's verkenningen van veerkracht op vele platforms vinden, waaronder #crowdRESILIENCETV 

Ik ben vereerd dat Maria mij heeft opgenomen in #crowdRESILIENCETV in dit 17 minuten durende interview. We onderzoeken wat mij sterk en gemotiveerd houdt na twee jaar in de strijd. Ik hoop dat je hier enkele nuttige pareltjes vindt, die ook jou kunnen helpen om sterk en gezond te blijven, terwijl we onze missie voortzetten, om het huidige kwaad af te schaffen en samen een betere toekomst te creëren.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands