Dr. Mark Trozzi

Fauci loog, mensen stierven | NIH coronavirus creatie in Wuhan

Als de politie of het leger Fauci en anderen niet in hechtenis nemen, dan bid ik dat de Amerikaanse militie dat wel doet en haar wettige recht en plicht vervult.

Het National Institutes of Health heeft op verbluffende wijze toegegeven dat het "gain-of-function"-onderzoek van vleermuis-coronavirussen in het Chinese Wuhan-laboratorium heeft gefinancierd - ondanks het feit dat Dr. Anthony Fauci tegenover het Congres herhaaldelijk heeft volgehouden dat zoiets niet is gebeurd; en dat het voor hem een misdaad is om dit verboden onderzoek te financieren.

Juli 2021 Fauci ontkent nadrukkelijk Gain of Function/Wuhan zaken. Fauci loog tegen het congres:

Joe Rogan commentaar (wat gevloek):

Het is duidelijk allang tijd dat de politie of het leger Fauci, Peter Daszak, leidinggevenden van Eco Alliance en anderen in hechtenis nemen. Zo niet, dan bidden wij dat de Amerikaanse milities erin zullen slagen hun recht en plicht te vervullen.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands