Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

De Fringe Meerderheid die corruptie aan het licht brengt

Vrijuit spreken met twee van mijn helden: Cris Vleck en Jody Ledgerwood.

In deze video ontmaskeren en bespreken Jody, Cris en ik de corruptie in de medische wereld, met een focus op Ontario. De hele bevolking is de toegang ontzegd tot eerlijke medische zorg met deskundigen die vrij denken en spreken terwijl ze onze patiënten eerlijk en in hun beste belang adviseren en behandelen. We bespreken de CPSO (College of Physicians and Surgeons of Ontario)en hun vervolging van Ontario's ethisch en wetenschappelijk intacte artsen; plus nog veel meer.

Ik hoop dat u dit interview krachtgevend, onderhoudend en soms zelfs grappig vindt.

Waarom de Fringe Meerderheid?

Ongeveer 70% van de Canadese bevolking heeft er geen genomen, of neemt er geen meer "gif dodelijke schoten"(~10% geen, ~30% slechts één, ~30% twee maar niet meer, ~30% gedwongen tot een derde "booster"-injectie)

Jody Ledgerwood

Jody is een mamabeer en vrijheidsstrijder. Warrior en Anti-Vax Karen zijn enkele van de labels die ze met trots draagt. Jody is een fervent voorstander van mensenrechten, vrije wil, de rechtsstaat, onderwijs en het beschermen van onze kinderen. Mensen mondig maken, de waarheid delen en evenementen organiseren zijn enkele van de dingen waar ze bekend om staat. Hier zijn de video's die Jody voor het eerst in de schijnwerpers hebben gezet.
Kijk op WeAreAllEssential.ca

Cris Vleck

Cris is al 25 jaar communicatieprofessional. Zoals velen heeft Cris een verontrustende toename gezien van de aanval op de vrije meningsuiting en de vrije uitwisseling van ideeën.

Cris richt zich op het blootleggen van de manipulatie van de publieke communicatie van onze regering. Cris is van plan het gordijn terug te trekken en deze propaganda te onthullen tot hij dat niet meer kan doen.
Cris is lid van Take Action Canada, producent en schrijver voor Will Dove's 'That Friday Show' en staat aan het hoofd van FreedomCasters.com.
Cris' eerste video die wijd en zijd werd gedeeld is hier te vinden WonNation.ca

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands