Dr Francis Boyle | Nieuw Interview: De Covid Oorlog tegen de Mensheid

We moeten ons verzetten en terugvechten. Dit is WO3.

Dr Francis Boyle

Dr Francis Boyle is hoogleraar internationaal recht aan de Universiteit van Illinois. Hij heeft een uitgebreide geschiedenis als verdediger van de mensenrechten, als tegenstander van oorlogsmisdaden en genocide, als ontwikkelaar van de aanklacht tegen Slobodon Milosevic wegens genocide in Bosnië en Herzegovina, en als auteur van de Biological Anti-Terrorism Act van 1989.

Dr. Boyle is al tientallen jaren de hardnekkige voorvechter van het verzet tegen alle biologische wapens. Natuurlijk is hij nu tegen de huidige biologische wapenprogramma's van zowel het SARS CoV2-virus, als de injecties die Dr. Boyle toepasselijk de "Covid Frankenshots" noemt.

Dr Boyle's nieuwe boek is getiteld "Verzet tegen medische tirannie: Waarom de COVID-19 mandaten crimineel zijnl".

In dit interview deelt Dr. Boyle goed onderzochte kennis over huidige biowapens waaronder het covid virus en de "Covid Frankenshots." Hij bespreekt de criminelen die erachter zitten, en de juridische middelen voor de aanklacht tegen Fauci, Gates en anderen voor moord en samenzwering om moord te plegen. Dr. Boyle deelt ook zijn inzichten betreffende anthrax, en zijn gedachten over de nieuwe apenpokken agenda.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands