Dr. Mark Trozzi

Bescherm kinderen tegen Covid injecties

Help ouders om stil te staan en na te denken.

Covid-19 heeft altijd een statistisch nulrisico van ernstige ziekte of dood bij kinderen opgeleverd. Zelfs als er een echt en veilig vaccin bestond, zouden zij dat niet nodig hebben. De meeste kinderen hebben nu natuurlijke immuniteit, en deze injecties brengen extra gevaar met zich mee voor mensen die van nature immuun zijn. Kinderen moeten vrij zijn en nooit covid geïnjecteerd.

World Council for Health Steering Committee lid Dr. Kat Lindley, vertelt de FDA GEEN Covid-19 Vaccins voor kinderen

Dr. Clare Craig onthult hoe Pfizer hun klinische testgegevens voor jonge kinderen verdraaide

Wil je dieper in dit onderwerp duiken. De wetenschap is heel duidelijk. Dr. Paul Alexander gaat in op de details en ondersteunt alles met vele referenties.

Daarom protesteren wij tegen allen die deze injecties promoten, een veilige behandeling onderdrukken, en artsen die de agenda van de WHO, Bill Gates en Big Pharma niet steunen, onwettig vervolgen en elimineren. Vandaag is de Dag. Protesten van de Colleges van Phartsen en chirurgen van Ontario  en Colleges van artsen en chirurgen in Canada gebeuren vandaag. Doe alsjeblieft mee.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands